En kärleksförklaring New edt.

Vad ska man egentligen ge till den man älskar mest?

Att ge bort En kärleksförklaring hör inte bara till bland det finaste man kan göra, med hjälp av oss skapar du också ett minne för livet. I ett format som inte kan beskrivas som annat än både klassiskt och helt rätt i tiden på samma gång, ger vi dig de rätta förutsättningarna för att säga det där som kan kännas lite krystat över en kopp kaffe, men som troligtvis kommer bli något av det viktigaste du någonsin sagt.

Att vår En kärleksförklaring har kommit att bli Sveriges mesta fyll-i-bok på temat kärlek är ingen slump. På Glimra Förlag värnar vi om kvalitet på alla plan - från känslan på pappret till varenda liten förskriven bokstav. Det är nämligen i detaljerna det ligger. 
Det är där det avgörs om boken känns personlig, om den känns värd att spara på, och inte minst: om den känns precis lika härlig för mottagaren att läsa som den kändes för dig att skriva. För i våra böcker är det nämligen du som är författaren. Vi har kanske skapat formatet och början på er historia, men det är upp till dig att fortsätta den. Skriv, rita, klistra in, riv ut eller bara fyll i - tills den blir precis som du vill ha den. Din alldeles egna kärleksförklaring.
Boken passar både män, kvinnor och ickebinära, men är gjord för att ges bort i just en parrelation - inte till en vän, förälder eller syskon. 



Titel: En kärleksförklaring New edt.

Artikelnr: 791053

ISBN: 9789187501494

Text: Hanna Bühlmann & Jenny Ekman
Format: 180x210 mm, 68 sid

Hård pärm