Om oss

Glimra Förlag grundades i sin nuvarande form i januari 2008, men startades som enskild firma redan under 2005. Idag ägs bolaget av Jenny Ekman, Jimmy Ekman och Hanna Bühlmann, och tillsammans har vi erfarenheter inom en mängd områden. Jenny är utbildad lärare med språk som inriktning, och har dessutom en examen i medie- och kommunikationsvetenskap. Jimmy har lång erfarenhet av att starta och driva företag inom olika branscher, samt utbildning inom såväl konst som media. Hanna är utbildad säljare med många år inom administration och service.

Dessutom är vi föräldrar, vi är någons  barn, partner, syskon och vän – och det är den allra största anledningen till att vi startade Glimra Förlag.

Vår vision

Alla är värda speciella, genomtänkta och omtänksamma presenter! Därför är vår affärsidé att utveckla personliga och unika presentböcker. Idag finns ett tjugotal produkter i sortimentet, och vi arbetar ständigt på nya, efterfrågade och intressanta titlar. Genom att stå för idé, produktion och försäljning själva kan vi vara lyhörda för våra kunders önskningar, fatta snabba beslut och vara flexibla i våra arbetsmetoder.