Nu är jag storebror/Nu är jag storasyster

I dagarna kom våra efterlängtade nya titlar Nu är jag storebror och Nu är jag storasyster från tryckeriet. De här böckerna är först ut i en lång rad av titlar med ett, för oss, helt nytt utseende: vi behåller spiralryggen men klär in den för en lyxigare känsla.

Nu är jag storebror och Nu är jag storasyster vänder sig till familjer som väntar tillökning. Det är ofta stora känslor i omlopp och böckerna blir ett fint sätt att prata med barn om hur livet snart kommer att se ut. Vi har utformat böckerna så att de ska passa även de minsta barnen som kanske inte pratar så mycket själva ännu. Dessutom finns mycket plats att spara minnen och känslor från den första tiden tillsammans, där båda barnen får ta plats i samma bok för att skapa en känsla av samhörighet.