Formex i dubbla montrar

Igår började Formex på Stockholmsmässan i Älvsjö, och vi är med för kanske femtonde gången i rad. Precis som i höstas kan ni träffa oss på två ställen: på vår vanliga plats i C-hallen (C08:30) och dessutom bland barnartiklarna i A-hallen (A29:13)

Att ha två montrar är både effektivt, intressant och knasigt. Effektivt för att vi förstås får möjligheten att träffa fler återförsäljare eftersom alla inte rör sig i alla hallar, intressant för att vi äntligen har något att jämföra med - oss själva! Knasigt är det mest eftersom vi ju faktiskt bara är två personer, vilket gör att vi måste stå i varsin monter med väldigt liten möjlighet att bli avbytt och få en stunds rast. Som tur är har vi en del härliga människor omkring oss som hjälper till lite då och då :-)

Ska du till Formex? Välkommen i så fal till någon av våra montrar!